Notion šablonas socialinių tinklų specialistams ir verslui

Viskas vienoje NOTION sistemoje, kuri skirta organizuoti ir valdyti jūsų bei klientų socialinės medijos verslą!

Sveiki atvykę į SOCIALINIŲ TINKLŲ SPECIALISTO NOTION ŠABLONĄ/PORTALĄ – geriausią sprendimą socialinės medijos specialistams ir verslininkams, norintiems supaprastinti savo darbo eigą ir padidinti produktyvumą. Naudodami šį galingą įrankį patirsite transformacijos poveikį kaip laisvai samdomas specialistas. Šis šablonas leis valdyti kelis klientus vienu metu, taip auginant ir didinant savo verslą!

25,00 

Suteikite savo klientams geresnę patirtį pakviesdami juos į savo klientų portalą. Šis Notion” darbinis portalas bus pagrindinės informacijos vieta, kurioje galėsite bendrinti dokumentus ir kartu stebėti projektus. Supaprastinkite savo bendravimą ir sumažinkite el. pašto adresų skaičių, kad abu galėtumėte sutaupyti laiko ir dirbti efektyviai. Supaprastinkite savo procesus, pagerinkite produktyvumą ir sustiprinkite santykius su klientais. Atsisveikinkite su išsibarsčiusiais klientų duomenimis.

KAS ĮEINA Į NOTION DARBO ERDVĘ?

Verslo darbo erdvė-portalas:

👉🏼 Mėnesinis turinio kalendorius ir turinio planavimo priemonė.
👉🏼 Tikslų stebėjimo priemonė.
👉🏼 Verslo planavimo puslapis.
👉🏼 Finansų stebėjimo puslapis.
👉🏼 Klientų susisiekimo stebėjimo priemonė.
👉🏼 Komandos Hub.

Kliento portalo šablonas:

🌼 Turinio kalendorius ir turinio planavimo priemonės.
🌼 Vizualus Canva” tinklelis.
🌼 Kliento kontrolinis paruošimo sąrašas ir klausimynas.
🌼 Statistikos ataskaitų puslapis.

APIE NOTION

„Notion“ yra nuostabus įrankis, skirtas padėti rašyti, planuoti ir organizuoti viską vienoje vietoje. Skirtingai nuo popierinių planuotojų, „Notion“ šabloną galima pritaikyti pagal Jūsų konkrečius poreikius. „Notion“ platforma yra nemokama asmeniniam naudojimui. Savo paskyrą galite susikurti adresu www.notion.so.

KAIP NAUDOTI

• Įsigiję gausite PDF formato failą su nuoroda į šabloną.
• Atidarykite nuorodą ir nukopijuokite šabloną į savo Notion” paskyrą.

PASTABOS

• Šį šabloną galite naudoti bet kuriame įrenginyje, kol esate prisijungę prie „Notion“ paskyros, tačiau šablonai, pirmiausia, skirti naudoti stacionariame arba nešiojamajame kompiuteryje.
• Šablono spalvą galima keisti, kad ji atitiktų Jūsų prekės ženklą.
• Labai rekomenduoju turėti bendrą supratimą apie „Notion“ platformą.

ĮSIGIJUS NOTION” ŠABLONĄ, PATIKRINKITE SAVO EL. PAŠTO DĖŽUTĘ  📩 PDF formato failą su Notion” nuoroda gausite į el. paštą kartu su užsakymo patvirtinimu. 

Tai VIENKARTINIS MOKESTIS.

Mokėjimas negrąžinamas: dėl skaitmeninių produktų pobūdžio ir galimybės juos iš karto pasiekti ir atsisiųsti, įsigijus produktą pinigų negrąžiname. Visi pardavimai yra galutiniai. Kopijuoti ir platinti griežtai draudžiama.

Išrašome ir sąskaitas faktūras! Rekvizitus palikite atsiskaitymo langelyje.

Jei turite kokių nors klausimų ar susiduriate su problema įsigyjant kursą, susisiekite su manimi el. paštu: info@giedrejanu.lt

Pirkinių krepšelis